Överträffat mig själv i köket idag.

Med kycklingklubba kokad i sås som jag gjorde på grädde, tomat, basilika, soltorkade tomater, lite gorgonzola och spaghetti. Vi behöver inte svälta ikväll i alla fall.

111

De kommande dagarna blir lite tidsinställda reseinlägg, jag har inte så mycket tid över för bloggandet just nu så jag får lov att göra på så sätt, plus att jag måste ut med lite reseinlägg innan Matka mässan, om det nu blir någon mässa, som det ser ut nu har jag första seminarierna till min uppsats under den veckan.

Först hade jag tänkt göra något flaschig uppsats men inser att det inte kommer finnas tid eller möjlighet till det, så det får bli att helt enkelt skriva något om integrationen här hemma och sikta på att läsa en magister istället. Vi får se. Jag får helt enkelt fundera.

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s