Ickevåldsövningar och studier

och viktiga möten. Dagen har gått i ett och äntligen är jag klar för sängen tillsammans med mannen som fyller år idag och till råga på allt är sjuk, stackarn.

Dagen började med praktik, det blev inte som vi tänkt oss så jag hjälpte till med lite aktiviteter på jobbet. Det var samarbetsövningar och sport på schemat, mycket liknande övningar som man kör på ickevåldsträffarna med kristna fredsrörelsen. Ickevåldsteorin handlar ju i sig mycket om att lära sig samarbeta och på ety snabbt sätt känna av styrkor och svagheter i en grupp för att undvika bråk. Jag tror alla människor skulle behöva dessa övningar men definitivt dessa killar som bor tätt på varandra och ibland har tråkigt bagage.

Därefter blev det möte med min lärare. Min uppsats om EU och dess integration fick jättebra kritik. Det är första gången läraren har haft något gott att säga om mina uppgifter och den här gången ansåg han att jag hade god analytisk förmåga och att mitt språk var riktigt bra. Jag suger åt mig för han brukar bara klaga och jag har haft ett jättedåligt självförtroende inom de internationella relationerna, då kurserna är på engelska med svår akademisk text, läraren likadan och jag oftast inte klarat uppgifterna förrän tredje försöket med något undantag. Tentan kvar nu.

Sist ikväll stod ett långt möte med den förra administratören i kids of Uganda på tapeten, även där är jag mäkta imponerad hur välskött den här föreningen är. Det kommer att bli ett otroligt intressant år måste jag säga och jag kommer att lära mig väldigt mycket som jag kan ta med i framtiden.

Nu blir det dock sömn. Over and out.

img_1884

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s