2016 års bästa händelser; nummer 1!

Röda havet i all ära. Malta är ändå hem. Och bästa dagen på Malta det här året var vår Comino tripp. Blå Lagunen må vara överbefolkad, men Ahmeds jobb Luzzu cruises gjorde det verkligen till en toppendag och vilken ynnest att få mysa med barnen på det här sättet. DET är KVALITETSTID.

Hela resan var ett perfekt avslut på en fyra år lång sejour där Malta varit resmål nummer ett och blivit som ett andra hem, där vi bott på Malta, separerat på Malta, blivit blixtförälskad. Gråtit, kämpat, skrattat, haft ångest, hittat lyckan. Det är med visst vemod jag inser att det nog dröjer innan jag är tillbaka, OM jag kommer tillbaka, det finns ju så mycket annat att se i världen. Lägenheten är uppsagd och vi har ingen direkt connection kvar. Det är dags för nya utmaningar och kanske att börja se en framtid i Sverige. Kanske.

img_1788

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s