2016 års bästa händelser, nummer 3.

Vandring, Gozo. Trots vattkoppor två veckor innan tog jag mig iväg till Malta där vi hyrde stuga och utforskade Gozo. Vi gick Dwerja Walk och Mgarr walk, båda med fantastisk utsikt. Sedan njöt vi av en kall öl och en ridtur. Några perfekta avslappnade dagar i en tid med mycket jobb.

Gozo är lugnare än Malta och inte mycket att ha i flera dagar om man inte vill bo på lyxhotell eller just vill vandra runt ön, men jag och A hade det så himla mysigt just de här dagarna och därför får det här vara med som nummer tre på listan över årets bästa upplevelser.

img_1787

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s