2016 års bästa händelser, nummer 4.

Svenskt Grand national . Av den enkla anledningen att jag är en hästtjej i allmänhet och galopptjej i synnerhet och detta är ett av få tillfällen jag har att ta del av mitt stora intresse nu när jag inte har häst längre. Det var Mike O´riordan, en irländsk jakt och point to point tränare som fick mig att förälska mig i fullbloden och hindersporten. Idag hinner jag sällan besöka galoppbanorna och de engelska fullbloden lyser med sin frånvaro i mellanöstern om man frånser Dubai och hindersporten finns inte på Malta även om det är trevligt att gå på galopp där också, men en gång om året – DÅ har jag möjlighet att få se dessa otroligt vackra hästar och härliga sport.

Att jag dessutom har pressackredering på detta är så klart extra kul. Vackra hästar, trevliga människor, riktigt fin fotografering. Kan det bli bättre? Vi ses 2017!

img_1789

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s