2016 års bästa händelser, nummer 5

Pyramiderna. Helt klart ett av de bästa besöken under mitt liv. Anledningen att de inte hamnar på första plats är att det ju trots allt bara var sten. Men ändå. Vi har besökt pyramiderna. Världens äldsta bäst bevarade samhälle. Ett folk som lärt västvärlden det mesta idag. Och det har jag fått göra med barnen. Utsidan, insidan. Ridit dromedar i öknen. Och framförallt – jag åkte till Kairo, visade mina barn världen, trots vad alla sa, och det blev så himla bra. Det är stort. Riktigt stort.

img_1785

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s