Har sagt det förut…

…säger det igen. Jag blir aldrig någon bakmorsa och jag ser betydligt mycket vettigare saker man kan göra med ungarna än att baka. Bakat pepparkakor, cupcakes, knäck och chokladkolor ikväll. Tvi och blä. Ser inte poängen  över huvud taget. Jag kan i lärosyfta göra invecklade rätter från världens alla hörn med barnen, sist gjorde vi sushi, men det har ju då ett lärosyfte. Att baka är ju bara slöseri med tid och nej, jag ser ingen jävla poäng alls med att vara en hemmamorsa som står och bakar. Vi var nog jäkligt överens också, barnen tröttnade efter ett tag och vem fick göra klart tror ni??

Nä det finns otroligt mycket bättre grejer att lägga på om man vill ha kvalitetstid med ungarna. Over and out.

img_1773img_1774

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s