Botaniserat i hemtrakterna idag.

Idag lämnade vi in bilen så vi får den godkänd. Båda spindellederna skulle bytas och vi valde därför att botanisera lite bland vackra Stora Skedvi under tiden eftersom det skulle ta en timme. Vi besökte bland annat Visthusboden. Det var första gången men definitivt inte sista. Här säljs allt från bönder i området. Jag köper en hel del lokalt redan men måste ju säga att jag är väldigt imponerad av det här.

Tillbaka till bilverkstaden. Min bil är en 01a som gått 25000 mil – men spindellederna är aldrig bytta på den så det tog längre tid än han räknat med så vi fick låna en bil och åka hem några timmar. Tre timmar senare kunde vi hämta bilen och det gick på 1900 spänn allt som allt. Det har sina fördelar att bo på landet, liiite billigare än märkesverkstad.

Kvällen har varit seg – pizza -Playstationspelande och nu en Disneyfilm . Ibland behöver man ta det lugnt. Over and out.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s