Lyx och relationsvård

Så igår hade vi bokat in ett dygn på Hotell Galaxen i Borlänge. Vi checkade in vid tvåtiden och gick ut och åt direkt. Hotellet har en bra restaurang men vi valde att äta där vi oftast äter i Borlänge, på restaurang Fortuna i Forssa centrum som har den godaste kebaben och kebabpizzan i Borlänge.

Tillbaka på hotellet delade vi en flaska mousserande vin och därefter testade vi relaxen. Bastu och bubbelbad. På kvällen gick vi på Hela Huset Gungar. Barbados spelade och det var riktigt bra faktiskt. Jag är ju inget fan av dansbandsdans och Ahmed kan ju inte som den libyer han ändå är, men det är ju det som är så bra med just den här nattklubben, med tre olika dansgolv med olika inriktningar och två liveband hade man att välja på.

Ett fint dygn minst sagt. Hotellfrukosten var nog förövrigt den bästa jag ätit, rekommenderar verkligen en liknande resa om man bara vill komma iväg och vårda sig själva och sitt förhållande.

img_1594img_1595img_1597img_1598img_1600img_1608img_1614img_1629img_1636img_1637img_1638

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s