Relax och nattklubb på hotell Galaxen.

Barnlediga helgen som kommer, och en hotellnatt till godo då jag bokat så många hotell under en kort period på hotellsajten jag brukar boka genom. Vi tänkte att vi tar med Amanda till Stockholm Horse Show och sover i Stockholm, men jag slog av det när jag såg hur mycket pengar de biljetterna kostade. Istället unnar vi oss något själva så det blir faktiskt att ta in ett dygn på Hotell Galaxen i Borlänge.

Min, förhoppningsvis sista, pencillinkur tar slut på fredag och därför tänker vi att vi tar in på hotellet på dagen, delar en flaska champange, relaxar i deras relaxavdelning som ska vara väldigt bra, äter gott på restaurangen och spenderar kvällen på Hela Huset Gungar som är den vida kända nattklubben som är vida känd inom hela dalarna, varje lördag vid löning.

Ser så fram emot det faktiskt och känner att jag behöver det. Ska bli riktigt underbart.

I januari sedan är det. högst troligt dags för en Helsingforskryssning som jag också fått, tack vare gott samarbete på bloggen. Då ska vi besöka Matka, Europas största resemässa. Vi håller det lite öppet än beroende på vart studierna för mig och hur det ser ut med allt annat, men biljetterna är på väg hem och kryssningen bokad.

Mycket att se fram emot, även nästa år 🙂

12309343_10153757892097509_1697063790_n

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s