Min man, han kan han.

Trots att vi blir så arga på varandra ibland att han går åt ett håll och jag åt ett så är han ibland så himla bra. Idag har jag varit jättetrött, vet inte varför men det är väl inte en allt för vågad gissning att jag har en infektion i kroppen (tänker då på mina bett och sår som fortfarande, trots stark antibiotika, vägrar läka). Han har gjort mat, han har städat och nu lagar han datorn. Och idag kom han med en present han köpt till mig – ett kamerastativ och en bakgrund till studiofotot. Kärlek eller hur?

14359006_1782410775381691_1393958199085567071_n-copy

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s