Gamla inlägg från december.

Jag skrev inget på bloggen förra året i december, tappade lusten totalt eftersom det finns så fruktansvärt avundsjuka och otrevliga människor i min närhet då, sådana som tycker att en ensamstående mamma i princip är dömd till ett liv på bidrag och det mest intressanta för barnen ska vara att lära sig baka bullar. Folk som anmälde till socialen för det, folk som till och med ringde till mamma och ifrågasatte hur HON kunde ge mig så mycket pengar att vara ute och fara och flyga för, för det passade väl verkligen inte en ensamstående mamma? Alltså, kan ni tänka er hur bittra människor jag helt uppenbart har haft omkring mig? Jag är inte naiv, de personerna har nog hittat hit igen, men idag tänker jag inte urskuldra mig att det inte är, och aldrig kommer att vara, mitt liv att sitta hemma och glo, skita i att jobba för att gå på bidrag. Och inte mina barns heller. Och hur jag får råd att resa, för det verkar vara det största ifrågasättandet? Jo, det ska jag berätta i ett annat inlägg. Kan jag få råd, kan nog vem som helst få råd.

Jag håller på att kopiera de inlägg om resor jag gjorde förra året från dåvarande resebloggen, dels för att denna period kommer skrivas ut i bokform, men också för att det var en för rolig period för mig och barnen för att bara låta försvinna nu när den bloggen lagt ner. Så nu finns alla inlägg om Londonresan där, du hittar dem antingen genom att leta på December 2015s inlägg eller också söka på London uppe i sökrutan. Eller här. 

12309343_10153757892097509_1697063790_n

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s