Hemma en vecka och myggbett del 148

Nu har vi varit hemma en vecka och det börjar krypa i resesjälen i mig. Beroende på hur jag jobbar i jul hoppas vi kunna åka på en kortresa till Amsterdam eller Köpenhamn. Vi får se.

Igår, igen, fick jag problem med mina så kallade myggbett. De vägrar läka. Så, jag åkte till doktorn. Som skickade mig vidare till regionsjukhuset. Båda läkarna var överens. Det är inte myggbett. Det är ORMBETT. Vi hittade tre bett sammanlagt. Resterande bett är troligen en dålig reaktion. Kan ni tänka er? Ormbett!!! Nåväl. Nu är jag hemma igen och realtivt pigg. Har fått kortson och rätt medicin och jag hoppas verkligen det blir bra nu. De frågade mig gång på gång om jag haft ont i ljumskarna, det har jag ju haft men det tog väl det första pencillinet bort antar jag. Det hade, precis som de sa i Egypten, varit tecken på blodförgiftning. Det låter ju helt jäkla sanslöst, men eftersom två läkare var helt stensäkra får jag väl tro det.

Tillbaka i verkligheten nu, idag har jag besiktat bilen mellan visst illamående för tabletterna. Imorgon börjar dock verkligheten med jobb och studier och praktik. Nu ska jag dock ta fram de bilder som ska hänga på fotoresan från denna tripp. Over and out.

111

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s