Skolan slut för denna gång

Men jag kommer tillbaka på ett eller annat sätt. Arabiska är ett superhäftigt språk att lära sig när man fattar strukturen och då är det också ganska enkelt. Dessa två veckor har gett mig en helt annan insikt i det struktuella och hur det ska användas än jag fått hemifrån och nu ska det stötas och blötas över vintern för att komma tillbaka i vår eller sommar för ett par veckors studier på plats. 30 weblektioner är bokade och efter det klarar jag mig nog rätt bra på det jag har.

Jag har också haft förmånen att träffa så många underbara människor här, helt klart är detta en av mina mest välinvesterade perioder i livet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s