Testat sjukvården i natt. Varning för bilder.

Har fått en allergisk reaktion på någon av alla mina mediciner, troligen den starkaste allergimedicinen (pencillinreaktion hade kommit tidigare). Svenska dropp-påsar här och i övrigt inget att klaga på. Såren ser bra ut även om de är ruskigt fula så vi tar bort all medicin utan salvan som har både cortison och pencillin i sig, fortsätter hålla rent och hoppas det räcker.

För er som missat handlar det om myggbett som blivit infekterade, oklart med vad, men det smittar inte i alla fall och jag har ingen feber vilket tar bort de farliga alternativen. Dock har det gjort så ont stundtals att jag inte kunnat ha någon form beröring utan att skrika rakt ut, inklusive tunna bomullsbyxor.

Nu är jag på benen igen och ska snart skrivas ut. Får se vad vi orkar göra idag, är väldigt slak och har inte sovit många timmar i natt.

Det har gått från att det blivit stora kratrar, till kratrar med var, till öppna djupa sår. Men nu börjar de läka ihop fint så jag hoppas att de helt enkelt försvinner nu. Barnen har inte drabbats av det. Myggstift blir ett måste på packningslistan nästa gång jag är utomlands. Lyckas ju alltid få allergireaktioner av insektsbett.

Blä för mygg.

 Mellersta benbilden hur de såg ut för några dagar sedan, bilden på handen hur de spruckit upp till sår (tagen i förrgår) och till höger hur de ser ut idag. Ingen feber tack och lov som jag skrev, men däremot rejält smärtfulla bett. 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s