Välbehövligt break

från stadens avgaser. Den här veckan tillbringar vi i hurghada. Närmare bestämt på Royal Lagoon Hotel, femstjärnigt och även om det är lugnt finns inget att klaga på så här långt. Först ville vi vara på Lillyland resort men vi ändrade oss i sista sekunden och bokade detta. Anledningen var att den privata beach som ingår i detta hotel gör sig bra för snorkling och man slipper betala 40 euro per person och vara ute hela dagen för att åka på en tur. Jag återkommer med om det verkligen är bra. Idag ska vi njuta.img_1068åimg_1085img_1086img_1087

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s