Agriculture museum

Igår var i på agriculture museum. Inte mycket att se, enligt recsentionerna ska det vara som ett naturhistoriskt museum men nä, vi hade rätt tråkigt faktiskt. Det visades gammalt hantverk och en jädra massa uppstoppade djur, mådde rätt illa när jag kom ut därifrån faktiskt så vi gick snabbt igenom djurdelen. Då var parkområdet utanför betydligt trevligare. För första gången har jag sett en härfågel som jag också fick fotad, den bringar tur säger araberna.

Kvällen spenderades i Bazaaren. Vi hittade sedan ett hak där vi kunde äta, det finns finare restauranger men då Ahmed tyckte det var för mycket turister där hittade vi en liten restaurang som bara egyptierna verkar gå till där vi slog oss ner. Det är inget fel på turister men oftast är de dessa som är mittpunkten när det kommer till terror. Och det vill vi undvika.

Bra kväll i alla fall, köpte en hel del silver och byxor för en liten summa pengar.

dsc_0254dsc_0258dsc_0263dsc_0269dsc_0270dsc_0271dsc_0288dsc_0289dsc_0291

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s