Det där med Rom

…är inte särskilt imponerad kan jag säga. Började med att vi fick stå i kö för buss i två timmar, men fick ingen buss. Vi gav upp. Lade 60 euro på att ta en taxi. Kom till hostelet som skulle vara bed and breakfast, fick gå två minuter enligt föreståndaren (var snarare 15 minuter) till en helt annan lägenhet. Fick betala extra avgifter för turistavgift. Sedan var vi på stan. Såg Kolosseum och Vatikanstaten och sedan käkade vi och gick hem. Trötta och griniga ungar. Trött och grinig Ahmed. Trött och grinig Maria. Kan konstatera att jag inte gillar italienare när de besöker Malta som turister – jag gillar dem inte i Italien heller.

Nåväl, några få kort lyckades jag ta i alla fall.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s