Playmobil funpark.

Buss: X4 från Valletta som går till Birzebuggia. Be chauffören stanna. 

Kostar: Ett par euro för vuxna, gratis för barn. 

Att göra: Härlig lekpark ute byggd som playmobil. Leka med playmobilleksaker inne. Gå in på fabriken mot extra kostnad. Köpa playmobil till fabrikspriser. Inte så stor park, så vi vuxna kan ta det lugnt och fika i cafeterian medan barnen leker utanför. 

Rekommenderas: För barn upp till åtta år. Vi har varit där både när vi bodde där och nu på resan, skulle säga att barnen tyckte det var roligare nu när de var lite äldre. 

Som sagt. Var här igår för att det regnade. Blev dock uppehåll under dagen så vi kunde även leka ute. Blev lite förvånad att barnen tyckte det var roligare nu än när vi bodde här, har alltid tyckt att parken är för mindre barn. Det har förändrats en del, blivit lite dyrare inträde på helgerna men absolut inte mycket och det var några givande timmars lek. Vi handlade också lite till julklapp till barnen, men det vet de inte om än. Här kommer en bildbomb (sååå mycket enklare att låta bilderna prata för sig själva).

Besökr ni Malta och vill ta er dit, det kan ju vara en bra grej även när det är som varmast tänker jag, är det buss X4 som gäller mellan Valletta-Flygplatsen-Birzebuggia.

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s