Klockan är åtta

imageoch vi är i lekparken. Är ju det bästa på Malta , allt liv på kvällen. Dagen blev en miss i protokollet då mannen tog med sig både nycklar och plånbok till jobbet, vi blev därför anvisade till att vara hemma. Nåväl. Vi avslutar kvällen med lekparkshäng i några timmar. I linne och sommarklänning. Jag och Ahmed tar en öl medan barnen leker kurragömma med några av alla lekparksungar. Har man barn då är det kvällstid man ska spendera på lekparken. Det är för varmt på dagarna.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s