En halvgod natts sömn…

…och vi är back on track. Ok. Vi bor granne med en kyrka. Det är så där. Inatt var det kyrklig musik väldigt länge – men det var helt ok, mjuk musik. I morse körde dock kyrkklockorna igår rejält. Jag kan säga så här; Jag bor hellre bredvid en moské med böneutrop än en katolsk kyrka i ett land där kyrkan betyder allt.

Nåväl. Idag blir det att bada som igår, var vet vi inte men troligen åker vi norröver, om vi sedan stannar vid Sliema klippor eller tar oss ännu mer norrut är osäkert i nuläget. Hur som helst. Här är några bilder från igår så länge:

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s