Kan lägga en ganska bra dag till handlingarna…

Den började dock inget vidare. Punktering i Hedemora. Jag har alltid punkteringsspray i bilen men har aldrig behövt använda den, testade nu och kan inte nog prisa sprayen för jag klarade mig tack vare den till Säter. Däcket blev inte lagat, det fortsatte pysa och det var väl inte så konstigt för det var ett stort hål i det. Nåväl, körde till jobbet, där jag fick hjälp att byta däck, men vi kunde inte lossa skruvarna… Hur som helst, körde till den lokala verkstan och då fick jag hjälp. En timme försenad rullade barnen in på skola och förskola.

Dagen fortsatte med att djurvakten backade ur (dock av helt förstående skäl) och här står jag nu utan djurvakt när vi ska iväg. Jag hoppas verkligen att barnens kompis kan ta hand om kaninen, marsvinen är lite lättare, men kaninen vill jag gärna ha hos någon där den får röra på sig, han vill inte sitta i en bur i sex veckor förstås. Nu tror jag det kan lösa sig att han kan få bo i en hästbox hos en vän. Jag hoppas. Men just nu är det inte löst.

Nåväl. Dagen har ändå känts bra. Jag är färdig med allt förutom lite läsning i block ett i kursen om genus och integration som jag håller på med. Jag är också klar med arbetet i första blocket av integrationspedagogkursen och jag har jobbat hårt med arabiskan de här dagarna. Jag har fått min praktikplats godkänd av Stockholms universitet och jag KLARADE DESSUTOM MEDIAKURSEN. Vilket i sig var mycket intressant, för när jag började att läsa kritiken så undrade jag vad jag missuppfattat så gravt… Haha, det stod att den var svag och jag inte förstått någonting, sedan fick jag ändå ett G så lite måste jag förstått, för G är ändå högsta betyg som går att få på en sen inlämning. Tack och lov att jag nu kan lämna det här bakom mig. Nu ska jag fokusera på kandidatkursen. Vet inte alls vad jag ska skriva mitt arbete om men men, den som lever får se.

Nu har barnens kväll avslutats med ett par sagor om gamla Egypten och glass och kolasås medans min egen kväll avslutas med ett avsnitt som jag missat ur criminal minds. Imorgon jobbar jag. Det är imorgon och helgen kvar, sedan ska jag inte ta på mig mer jobb för jag har massor med städning att göra hemma, fönster, pool, barnens rum, tvätt, sortera kläder. Etc Etc. Snart är det dags. Blev väldigt klart när jag och chefen kom fram till att vi troligen inte ses mer innan november när han tog helg i fredags. Jag menar – november… Det låter ju jättelänge, men är ju inte särskilt länge egentligen. Men mycket som ska hinnas med tills dess.

01 - Copy - Copy (2)

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s