Londonresa igen?

Plågsamt jobb i natt, hann dock läsa ut två kursböcker vilket var skönt, nu kan jag göra slutjobbet för första blocket i integrationspedagog kursen och dessutom har jag bara en bok kvar att läsa i första halvan av genuskursen. Vilket känns skönt att ha betat av innan jag åker.

Sitter och fixar med mina Londonbilder när jag och Amanda var där förra året. Funderar på om jag ska boka en resa igen. Amanda vill så gärna dit och jag med. Samtidigt lär jag inte ha särskilt bra med pengar efter den här resan och London är som bekant dyrt. Det var dock en otroligt mysig mor och dotter resa och vi har så mycket mer att leta. Men jag vet inte, kanske borde vi boka en kryssning med barnen istället? Jag tänker lite så här, barnen är utomlands varje år, det är få barn förunnat med utlandsresor. De har bott på Malta, spenderat mycket tid i Grekland, varit i London, i Danmark… Nu blir det Malta, Rom och Egypten. Det är nog inte hela världen om vi inte kommer till London det här året. Nästa år tänker jag mig att vi turistar i Sverige, tänkte ta bilen till Lofoten, något jag velat göra länge, nästa år borde mannen ha alla tillstånd klara att få åka runt i norden också, jag vill fotografera. Till det är det ju Palestina (träningen för maran ligger dock på is just nu, jag väntar på en remiss för att kolla hjärtat, men jag håller igång genom att promenera sju-åtta kilometer tre-fyra gånger i veckan). Nåväl. London var det. Med småbarn. Borde vara ett big no no. Fast det blev det inte. Tror inte jag bloggade vid den tidpunkten, så här kommer lite bilder:

102 - Copy - Copy

02 - Copy (2)
Hamleys och Harrods leksaksbutiker kan man döda för. Amanda och jag spenderade en hel dag här kan jag säga. Och så mötte hon jultomten på Hamleys, stort för en femåring.

23 - Copy3

4 - Copy
Hyde Park har varje år en vintermarknad och den vill vi gärna besöka igen. Mycket människor men ack så häftigt att åka karusellerna eller bara vandra runt.

02 - Copy022 - Copy - Copy2 - Copy (2)

2 - Copy
På naturhistoriska museet blev vi fast en hel dag, och det var inte dinosaurierna som var häftigast, utan det var kroppen Amanda ville veta allt om. Nästa gång blir det nog Science museum istället tror jag. 
01 - Copy - Copy
Oxford street.
01 - Copy (2) - Copy
Vid buckingham palace. Vi hade tur, inget vaktombyte dock extra hästbyte som vi fick titta på.
01 - Copy (2)
Disneys affär är alltid värd att titta på. Ligger på Oxford street.

01 - Copy (3)

01 - Copy
St James park. Kanske det bästa på hela resan om du frågar min femåring.
01
Slottet.

1 - Copy - Copy1 - Copy (2)

1 - Copy
Vid moderna museet, vi valde dock att inte stiga in utan leka med såpbubblor utanför istället.

Men smakar det så kostar det. London är ju dyrt, vi sov på ett hotell alldeles bredvid tunnelbanan i Earls Court. Det tog 15 minuter in till Piccadilly och för min del kändes det centralt men det var det tydligen inte egentligen. Det kostade ett par tusen för tre nätter vill jag minnas. Dock, trevlig personal och fantastiska gatukök utanför från jordens alla hörn. Dit åker vi förhoppningsvis tillbaka.

Så nu funderar jag, boka eller inte… Resorna är billiga förstås, samtidigt känner jag att jag varit borta en del de senaste åren. Att resa tär ju. Och det finns ju andra ställen jag skulle vilja resa till. Nåja, framtiden får väl utvisa. Tills vidare blir det att samla bilder och sätta in i fotopärmar. Är alldeles för dålig på detta.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s