The event of the year…

Ja. Glöm hajsafaris, snorkling i röda havet med rockor, boende i Hurghada på all inclusive med vattenland, dromedarridning i öknen och allt annat vi har framför oss. IDAG har årets stora happening varit!! I alla fall om du frågan min sexåring. För idag, just IDAG, har hon fått se DOLLY STYLE. Det ni. Finns inget som möter det i hela världen just nu tror jag.

Dolly Style, som dock bara var två just idag, det är tydligen ett byte på den tredje, kom till gratisfestivalen Grannie goes street i Falun, självklart tog vi chansen och åkte dit eftersom det är Amandas största idoler (hon kan ALLA deras låtar helt utantill, det kan i och för sig jag med så många gånger som de är spelade i det här huset). Tog med Amandas bästa kompis också men lämnade kameran hemma, behövde hålla koll på två fnissande och förväntansfulla sexåringar och det räckte tyckte jag.

Festivalen bjöd på lite andra saker också och dessutom en pjäs med sånger av Katten Findus, när Dolly Style sedan började spela blev jag förpassad till autografkön och där blev jag kvar medans Amanda och hennes vän försvann i publiken vilket de ju egentligen inte fick, de hade dock, förstås, hittat in till bästa platserna och fick stå tillsammans med några andra av de minsta barnen precis nedanför scenen mellan kravallstaket och scen. Sedan kom de till mig efter uppträdandet och de fick sina autografer och ett par plancher. Båda tjejerna var toknöjda såklart när vi åkte hem. Några bilder från dagen, som sagt. Kameran lämnades hemma så det blev enbart mobilkameran, den är ju lite torftlig.

2 - Copy2 - Copy (2)2 - Copy - Copy0202 - Copy02 - Copy (2)02 - Copy - Copy11 - Copy (2)1 - Copy - Copy0101 - Copy01 - Copy - Copy01 - Copy - Copy (2)

Nu då? Tja. För min del skulle jag behöva sova men det är lögn i helsike. Fattades folk på jobbet så jag ger mig ut på nattjobb på helt nytt boende ikväll. Vaken natt är rätt slitigt att jobba nu sedan man blivit småbarnsförälder men i natt har jag åtminstone studier att göra, gäller bara att vara utvilad när jag kommer dit. Hoppas ändå på en lugn natt, det brukar vara det men man vet ju aldrig.

Nattens studielektyr:

Over and out.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s