Första kursträffen i Sundsvall då.

Integrationspedagog står på programmet. Många deltagare, 45 stycken, och lika många med olika erfarenheter av livet. Många av oss jobbar redan på HVB hem, andra jobbar på migrationsverket eller är på annat sätt delaktiga i integration och asylprocess. Den här träffen är rivstartad med etik och medberoende. Intressanta ämnen som gör att man får refkletera över både sig själv och sin omgivning. Jag får väl skriva vad jag kom fram till i mina memoarer om tio år….

Skolbänken i tre dagar mellan nio till sex tar dock ut sin rätt, ikväll är jag trött. En kursare, som hamnat på samma vandrarhem som mig, ville ha skjuts ner till stan men jag vägrade. Jag är trött helt enkelt. Det blir film, chips och dricka.

Barnen har det jättekul i Stockholm den här helgen, de har varit på Grönan och har nog mycket att berätta imorgon när de kommer hem.

Over and out.

01 - Copy - Copy (2)

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s