Wieeeee

Mediakursen är äntligen, äntligen klar. Det var så viktigt att skicka in något denna gång, annars får jag inte skicka in uppsatsen heller. Men nu har jag gjort en uppgift jag faktiskt är nöjd med. Jäklar. JAG är NÖJD. För en ickeakademikers hjärna ska det mycket till innan man känner att man faktiskt kan vara nöjd för att man gjort allt till punkt och pricka, men det känner jag att jag nu har gjort och jag kan inte göra bättre helt enkelt.

Nu blir det firande ikväll med pannkakor, grädde och sylt och dessutom läsk med de bästaste bästa supportrarna, barnen… Wieeee….

01 - Copy (3)I kursen arabisk media ska man göra en medieanalys över valfritt ämne inom regionen med tillhörande teori och metod. Mitt slutarbete har varit att göra en medieanalys över hur Gaddafi nämns i dagens libyska media och hur han nämns och om man med hjälp av kritisk diskursanalys kan se några bakomliggande faktorer i hur man väljer att nämna honom. För mig, som hatar det där med teori och metod eftersom jag inte FATTAR ett jäkla dugg – är det här en skitsvår uppgift och det har tagit två år att samla kraft till att skriva den. Och det har jag gjort senaste två veckorna. Resultatet blev bättre än jag någonsin vågat hoppas på och jag tror också att jag begripit vad som menas med just teori och metod. Jag hoppas min lärare tycker detsamma…

01 - Copy

01 - Copy - Copy

14068242_1767494276873341_4617842826566931887_n
Finally finished 🙂

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s