Vad gör husdjuren när vi jobbar??!

Så idag har vi då varit på bio, det blev ”Husdjurens hemliga liv” som följdes, barnen har tjatat om filmen sedan det började göras reklam för den på diverse tv-kanaler. Det är inte ofta vår familj går på bio, ett biobesök för mig och barnen kostar inte jättemycket mindre än vad det till exempel skulle kosta att åka till Leksand Sommarland eller Orsa rovdjurspark under lågsäsong. Men ibland kan det vara skönt att fly verkligheten med ett biobesök och ikväll var även barnens vänner med.

Nåväl. Filmen då? Jo, rätt gullig, även för mig som är vuxen. Det är självklart att alla vi som har djur vet att de har ett eget liv när vi inte är hemma, här tar man det dock till helt nya nivåer när man får följa med ett gäng överklasshusdjur som bor på Manhattan i New York. Likheten mellan filmen och Toy Story är slående, men här har man helt enkelt satt in ett gäng djur i huvudrollerna som har ett helt annat liv när deras hussar och mattar är på jobbet.

Jag tror epitetet blir just GULLIGT om filmen. Varken mer eller mindre. Skaparna av denna står även bakom Minions och Dumma Mig, och, ärligt talat, så tycker jag att de filmerna smäller betydligt högre. Men barnen tyckte om filmen och det är naturligtvis huvudsaken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s