Bokat till Malta nu…

Herrejösses vad dyrt det blivit. En extra väska med 15 kg – 500 spänn rakt av. Sist jag åkte kostade det två. Ingen rabatt för barnen längre, det har det alltid varit innan. Jisses. Fortfarande är det förstås billigare än SAS, men oj vad jag önskar att Norwegian hade kunnat åka från Stockholm.  Nåväl. Nu är det bokat och klart i alla fall, vi får se hur vi gör hem, det kan vara billigare att skicka en 20 kilos väska med maltapost helt enkelt.

Hur som helst, nu är det bokat. Det blir snorkling och mys på Malta tillsammans med lite andra projekt, jag ska intervjua några personer och så har jag lovat att hoppa in på engelskalektionerna i Hal Far igen, back to the criminalplace..

Annars blir det mest studier nu, den här veckan ska jag försöka göra klart den där arabiska media kursen, nästa vecka kör arabiskan och spanskan igång på allvar, veckan efter integrationspedagogkursen och veckan efter det universitetsstudierna. Härligt när det rör sig 🙂

01 - Copy - Copy (2).JPG

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s