Nu har jag handlat undervattenskamera.

Jag testar Nikons billigaste variant (jag är ju en nikontjej jag 😉 ); Nikon coolpix s33. Jag beställde den blåa, men det blev den rosa. Vet inte riktigt hur det gick till faktiskt men Amanda blir nog glad och för detta äventyr räcker det långt. Meningen blir att visa det som finns direkt under ytan i både röda havet och i medelhavet runt Malta. För det ändamålet tror jag denna duger fint. Den första kameran jag köpte var en kompkatkamera av annat märke med mindre pixlar än denna, den tog bra bilder tills den gick sönder har jag för mig och jag hoppas denna gör detsamma.

01 - Copy - Copy (2)

Räknar med att kunna hämta ut den på måndag, jag får återkomma då med hur den fungerar.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s