Maltas bästa café?

Lite otippat men de flesta McDonalds på Malta har något som heter McCafé. Ett fantastiskt koncept. I väntan på tandläkartid njuter jag av en stor cappuccino till det fina priset 16 kronor. Och gott är det också. 

Jag sa ju förresten att jag inte skulle jobba den här resan. Jag ljög. Imorgon har jag intervjutid med en av Gadhaffis närmsta män när det begav sig för ett personporträtt till menatidningen. Spännande. 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s