Semestertider…

Även jag njuter av lite semester nu så här mitt i sommaren. Har tagit ledigt två pass i nästa vecka och far iväg en sväng till Malta, denna gång ska det gås på konst och vinfestival, drickas vin med Emma, snorkla och simmas i mängder. Juli månad och Malta passar inte riktigt ihop, mycket turister, mycket språkstudenter, svårt att hitta plats på stranden, för varmt i luften, för varmt i vattnet… Men ändå – jag börjar sakna A som jobbar där nu och jag kommer inte ha möjlighet att träffa honom förrän vi far i höst annars.

Nåväl. Skönt att bara ta det lugnt, ligga i sängen och titta på serier (jag har köpt in alla boxar av The West Wing och Criminal Minds) och käka kladdkaka. Typ. Och studier, jag måste göra färdigt sista kursen som är släpande och förbereda mig inför sista året. Vilket blir hårt, kommer inte ha möjlighet att jobba under det året så det får helt enkelt bli csn. En rapport ska skrivas och ett slutarbete ska göras, och så ett par vanliga kurser.

Men först blir det några avslappnande dagar på Malta, innan dess ska jag försöka få tag i en undervattenskamera, skulle vara himla kul att kunna komplettera min blogg med rörliga bilder under vattnet faktiskt.

01 - Copy - Copy

Marsovin har sin årliga vinfestival nästa helg, den ska besökas förstås. Det brukar gå till så att man köper ett vinglas för mellan 12-15 euro och sedan får man testa hur mycket viner man vill. Sofistikerat va? 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s