Tyst och lugnt och mer bakslag.

Barnen är nu på väg ner till farmor och farfar. Det är alldeles för tyst och jag saknar dem redan men vet att de kommer att ha det toppen där nere i några veckor. Själv åkte jag på nattjobb ikväll och hur det ska gå till vet jag inte, jag har så ont i huvudet att jag kräkts, ni vet en sådan där tung förkylningshuvudvärk så nu ska jag sova en timme igen och sedan är jag hembjuden till Marie på mat.

Over and out.

02

Alldeles ny i världen 🙂

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s