Bakslag i träningen…

Tog ett löppass på fem kilometer idag. Nöjd med att sykling och rodd gett resultat, benhinnorna och därmed krampen kändes inte av alls, jag slog också rekord då jag sista 600 kunde öka på till nästintill, för mig, tävlingtempo. Fortare kommer jag aldrig springa men målet är att kunna hålla det tempot på mildistans när jag är lite lättare i kroppen. Missnöjd över att jag fick gå en lång bit mitt i, jag stannade till och med och kräktes. Så blir det om man har gått hela dagen och bara druckit en kaffe och en munk. Det är ju helt klart hur mycket det gör att äta bra och fylla på depåerna under dagen. Får jag bara kontroll och ordning på maten, så kommer det andra att komma automatiskt, både viktnedgång, ork och motivation. Det är ju dock just maten som är skitsvårt. Jag är ingen bra kock när det kommer till nyttiga saker, som ensamstående med två barn försöker man oftast att sammanfoga barnens favoriträtter för att de ska äta, sedan glömmer man sig själv, för barnens favoritmat är oftast inte den mest hälsosamma om man vill gå ner i vikt. Typ korv, köttbullar och fiskbullar.

Ibland lyckas jag dock. Nedan en sallad med kallrökt lax och cottage cheese och avocado och en spenat och blomkålssoppa med hemmauppfödda kryddor (den var ruskigt god).

09010

Hur som helst. Jag får väl helt enkelt rycka upp mig och se till att äta bättre. Imorgon blir det därför kokta ägg till frukost på jobbet. Nåväl. Hittade dock en liter kantareller. De ska min mamma få som tar hand om barnen när hennes feta unge försöker träna för en löpkarriär 😛

Hela himlen brinner ikväll. En helt fantastisk vy, med bilden på det lämnar jag in för ikväll. Over and out.

13 - Copy

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s