Många ponnyer blev det.

Hittade 16 My Little Ponys till salu för ett par hundra som jag genast köpte till Amanda. Hon spar på my little ponys, men har inte varit så förtjust i de gamla ponnyerna modell 1984 utan har de nya Friendship Is Magic. Det här var gamla ponnyer hela rubbet och hon tycker nu det är roligt att ha dem och vill ha fler eftersom vi namnbestämde alla enligt en ponnysida som jag hittade. Det tog timmar att hitta alla ponnyer. Nördigt, jag vet. Men vad gör man inte liksom?

Sedan tog vi kort på ponnyerna. Allihop. Många ponnyer blir det.

01 - Copy - Copy

Carl ville inte vara sämre efteråt och kom dragandes med sin dinosaursamling. Om någon har dinosar, eller för all del my little ponys, att sälja, får ni gärna höra av er.

01

Nåväl. Dagen har rullat på. Börjar bli färdig med min mediauppsats. Åtminstone så bra som jag kan skriva vilket troligen inte duger så jag ska träffa min fina vän Joel som snart är doktor inom mellanösternstudier typ så ska han få hjälpa mig (det vet han inte om än men jag förutsätter att han har tid i slutet av sommaren).

Varit till doktorn också. Tog blodprover, har varit så himla trött på sistone, och kollade en knöl bak i nacken. Inget farligt dock och blodproverna var bra så jag får väl helt enkelt försöka sova bättre på nätterna vilket är lättare sagt än gjort. Vi är oftast tre i sängen, fyra när mannen är hemma, alla, förutom mannen som ligger helt still, är relativt livliga under sömnen och det är mer regel än undantag att minst en vaknar upp på golv eller med fötterna över någon annan åt fel håll.

Så nu blir det just det – sömn. Imorgon ska vi återigen till vårdcentralen för att ta sprutor. Håller som bäst på att vaccinera oss för kommande resa, barnen är ju så där måttligt glada men jag tror ändå de kommer att resa på eget håll i världen sedan så just gulsoten är nog bra att ha. Själv kör jag en coctail med allt möjligt för att inte bli sjuk i till exempel polio när jag är utomlands då jag ju som sagt troligen även åker till västsahara och palestina kommande höst med studier och jobb…

Over and out.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s