Sluttränat i weight trainer.

Jag har inte lyckats gå ner de kilon jag ville, men har i alla fall kommit under 90 sträcket och dessutom minskat betydligt i midjemåttet. Till det har jag ju ockå blivit av med min ryggvärk, vilket jag blev första månaden, känner mig smidigare, har betydligt bättre med ork, skulle nog jogga fem kilometer utan problem idag om det inte vore för behinnorna (i början orkade jag inte ens powerwalka 200 meter utan att bli flåsig, idag är det faktiskt inte puls och flås som sätter stopp, utan smärtan i benen). Nä. Jag får vara nöjd med tanke på att jag hade ett rejält fall under dessa tre månader i en och en halv månad med vattkoppor, feber och förkylning.

Nu blir det träna på, jag är helt alldeles säker på att det här kommer bli fabulous i höst och att jag når mitt mål (vilket är 68 kg och en marathonlöpning). Kör på kommande veckor med kondition på cykel, roddmaskin och styrka. Sparar benhinnorna tre veckor till tror jag.

Nåväl. Kommande vecka blir lugn, ska bli himla skönt att få ta det lugnt en vecka faktiskt. Jag har lite skrivjobb som måste göras, ska försöka hinna med och träna, har lite studier. Jag är visserligen färdig med alla måste kurser förutom en, men den ska jag göra så bra som möjligt till den sena inlämningen i augusti. Lika bra att börja nu när det är lugnt. Sedan ska jag försöka sälja in lite artiklar.

Barnen går på förskolan en vecka till. Sedan hoppas jag att de kan få sommarlov och ledighet i alla fall fem veckor. Vi åker ju iväg i höst också om det inte blir någon förändring så de går ju inte ihjäl sig i alla fall, men självklart ska de också få sommarlov.

0

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s