Brexit, nya migrationslagar och Zlatan…

…Det är världsliga händelser och det är inte saker som detta som idag har avhandlats i Deepvalley. Idag har en helt annan händelse inträffat som är jätteviktig och jättestor. Amanda har tappat sin första tand. Och det är stort för en sexåring ska ni veta. Nu rör den största och djupaste diskussionen här huruvida tandfen ger en silverpeng eller en guldpeng i natt. Amanda trodde hon skulle göra sitt jobb under dagen när vi var borta men hon blev måttlig besviken när så inte var fallet.

0

Bra dag annars, igår skaffade vi in en pool till gårdarnas ungar. Idag har Amanda och granntjejen framförallt badat.Det är ju dock rätt kallt i vattnet när det är precis påfyllt. Blir nog bra tror jag till slut.

Annars är jag trött och sliten nu. Amanda hade sin kompis Matilda här inatt. Det gick bra men blev en sen kväll, själv somnade jag vid 01 (barnen var givetvis tidigare i säng) och Amanda kunde inte sova vid 03 så då kom hon ner, jag gick upp med henne igen och sedan sov barnen till 08. Carl sov, tack och lov till nio men ändå. Själv hade jag tänkt städa igår och idag. Gav upp kan jag säga och flyttar fram städning till på måndag istället. Nu blir det sömn, köpte tre cider, tänkte ta framför tvn, men efter en halv orkar jag inte mer. Bed here we come.

Over and out….

 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s