Intensiv jobbhelg.

Jobbat torsdag, fredag på mitt vanliga jobb, gick av lördag morgon och åkte till Strömsholm för fotojobb, och på igen på vanliga jobbet på söndag och måndag. Gick av idag och nu är jag slut i planeten.

Nu jobbar jag ett pass på fredag förutom ett par personalmöten, sedan ska jag ta det lugnt med barnen, vi hade tänkt åka uppåt Siljan och besöka rovdjursparken och Nusnäs dalahästtillverkning bland annat.

Nåväl. Grand National var som vanligt otroligt trevligt, man lär sig också oerhör mycket att hänga med andra fotografer, denna gång blevd et irländska Alex Cairns som fotograferar mycket till The racing post och The winning post och en man som fotograferar till flera svenska stora dagstidningar, ingen aning vad han hette men jag vet vem det är, det vet nog de flesta.

Nåväl, här lite bilder från helgens bravader…

0000000100001000100101100020020200303004040050500606

Tyvärr börjar min kamera bli lite sliten efter sisådär 10.000 exponeringar, är nog dags att köpa en ny och bättre kamera om jag vill fortsätta fota och sälja fotona.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s