Hemma från jobbhelg.

Förra veckan blev som sagt en hel del jobb, var på jobbet varje dag tror jag faktiskt och peaken kom i helgen då jag jobbade både lördag och söndag. Jag har verkligen ett superjobb, men man är helt slut när man kommer hem för det tar oerhört mycket psykiskt på en (och det behöver inte ens vara något speciellt som händer på jobbet för att man ska vara helt slut när man slutar), har därför tillbringat förmiddagen med att sova, har sovit dåligt natten som var. NU börjar jag dock pigga på mig igen efter ett par timmars sömn.

Gårdagen var vi upp till Leksands Medeltidsmarknad. Första gången jag var där, och sanningen att säga var väl inte just marknaden så mycket att hänga i julgranen men tornerspelen var riktigt bra den här gången, vilken teater! Fick bra chans att testa och ställa in nya objektivet på kameran tills det är dags för nästa fotojobb, Grand National om två veckor.

Just nu laddar jag för träning, studier, mera jobb och städning. Over and out.

Lite bilder från dagen;

DSC_0402DSC_0404DSC_0405DSC_0414DSC_0426DSC_0428DSC_0443DSC_0448DSC_0452DSC_0458DSC_0472DSC_0482DSC_0491DSC_0492DSC_0498DSC_0502DSC_0513DSC_0532DSC_0535

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s