Kabbeleka

När jag var liten sa man alltid att de gula blommorna, som växer vid bäckar, gav vårtor. Amanda var ute och plockade en hel bukett idag i vårområdet bakom huset. Jag har alltid trott att detta handlar om gammal folksägnen för att barnen i gamla tider inte skulle lockas plocka dem och därmed trilla i vattnet och drunkna, men det står faktiskt på internet att de kan ge både eksem och vårtor, även om det inte finns något som riktigt tyder på det bevismässigt och forskningsmässigt sätt. Någon som vet?

01 - Copy - Copy

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s