Fantastiskt väder.

Är det inte? Jag har, som vanligt, hållt mig inne, förutom att möta upp mamma för att få hjälp med handling och hämtat Carl. Så himla trist, jag är pigg, men ser grotesk ut (och ja, de som har sett mig, mamma, hyresvädarna/grannarna, Ahmed… Alla säger detsamma). Jag vill inte gå ut. Så istället har jag varit inne och fixat med de uppdrag jag har som inte riktigt hunnits med.

Jag är med i mediagruppen för Ship To Gazas kommande kampanje, den internationella alltså, där jag har hand om media och press. Jag har blivit tillfrågad att ta hand om borlänge asylkommittés facebooksida och jag har Menatidningen. Dagen har gått åt till detta. Nu längtar jag tills jag blir frisk, när jag blivit det har jag bokat in en intervju med en väldigt speciell skådespelare för min del som ska bli så intressant. Dels för att det faktiskt är det första djupa personporträttet jag kommer göra själv, jag är annars van att vara ytlig och i de djupare ha minst en kollega med mig, sist hade jag tolk med, det blir liksom inte samma. Dels för att den här skådespelaren har varit med i en film jag känner stort för, som berörde mig otroligt mycket. Vi kommer att diskutera pressfrihet, kvinnosyn, stening. Ja – jag ser otroligt fram emot det här. Jag har hintat tillräckligt nu – återkommer när intervjun är gjord.

Nåväl, dagen har varit fantastisk. Trots allt. Bra möten i telefon, glada barn, varmt och skönt. Nu får vi se vad morgondagen hittar på. Ha det bra. Over and out.

000

Kvällsbild från min altan. 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s