Ruskig sjukdom.

Självklart åkte även jag på vattkoppor. Amanda börjar bli bättre och mina börjar väl också sakteliga torka ihop men någon större chans att komma till Malta ser jag inte – jag ser, helt enkelt, förjävlig ut, eller för att citera min mor; ”Fyfan, jag har aldrig sett något värre”.

Mötte upp mamma på Ica igår, Carl fick följa med hem dit över helgen så jag får lugn och ro. Är jättetrött och orkar inte många knop, än mindre ta hand om Carl som är helt frisk och gör allt för att bråka med storasyster som tror hon är helt frisk men som blir trött ganska snabbt också. Kvällarna har spenderats med filmtittande på datorn, vi har handlat färdigrätter för mat från Ica så vi får i oss lite bra mat i alla fall. Men det är svårt, både jag och Amanda har vattkoppor i hela munnen, svårt att svälja.

Blåbär och nyponsoppa är det som används till vardags annars.

Ringde läkaren igår, det står på folkhälsomyndigheten att det finns ett preparat som man som vuxen bör bli behandlad med om man får vattkoppor som förkortar sjukdomsperioden. Det tyckte jag att jag skulle ha, jag blir nog inte bra tills på torsdag men i alla fall kanske jag kan jobba lite tidigare. Men nä, det tyckte man inte att man behövde skriva ut till mig, jag fick inte ens medel mot klådan. Alltså – att det ska vara så jävla svårt att få vård i Sverige. Jag skulle höra av mig efter helgen om det blir sämre. Det blev ju sämre, men medlet ska sättas in 48 timmar efter första märkerna syns på kroppen, annars hjälper det inte, så det är ändå försent efter helgen. Jävla Svensk Sjukvård. Jag önskar faktiskt att vi var på Malta, där är det inga problem att få vård. Speciellt inte när folkhälsomyndigheten rekommenderar det. Nåväl. Vi får se hur det är efter helgen. Jag ska i alla fall ringa doktorn på måndag, jag ser ut som ett monster och misstänker att huden har fått någon form av inflammation som inte ska vara där, vattkoppor eller ej.

Nåväl. Vädret är ju i alla fall toppen. Så idag blir det att göra något vettig av den här jäkla sjukdomen. Sedan får vi se.

00

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s