Nya koppor på gång.

Jisses vad jag tycker synd om Amanda som var nästa att hämta hem från dagis. Hon är så himla prickig, hela hon. Carl hade ett lätt förlopp, men däremot ganska långt, han hade typ 30 koppor. Amanda slutade jag räkna på 300. Hon är prickig ÖVERALLT. Däremot har nog de tidigaste som hon haft idag börjat torka ut så förhoppningsvis går det över snabbt. Så här sitter jag nu och hoppas verkligen att JAG slipper det. Det är tre veckor sedan Carl fick det, det är sex veckor sedan en av Amandas bästa kompisar fick det. Jag trodde vi klarat oss men tydligen inte. Nu är det en vecka kvar tills jag åker till Malta, jag hoppas verkligen att jag klarat mig för att jag har kvar antikroppar från vaccinet jag tog när jag var fyra och inte för att jag är smittad men det inte brytit ut än. Men visst. Med min otur så. Jag har en bra reseförsäkring så jag tror jag får tillbaka pengarna ändå, men jag vill ju till Malta. Man får inte flyga med vattkoppor dock, och jag har hört att man blir väldigt sjuk som gammal. Blä vad jag tycker synd om oss just nu.

Jaja, den som lever får se. Dagen har bjudit på lite blandat. Jag lämnade barnen vid åtta, hem och sov, somnade vid 10, vaknade vid 11, vid 12 och vid ett då jag hade tio missade samtal från förskolan. Bara att hämta barnen. Jag har nog sovit ungefär en och en halv timme efter mitt nattjobb i natt. Inget vidare. Sedan skjutsade jag mamma till sjukan, Åke har varit dålig igen. Och därefter hjälpte jag till att sopa i garaget för där var det städning imorgon. Sedan åkte vi hem. Amanda gnäller, det kliar, hon bosatte sig i duschen tills varmvattnet tog slut, nu sover hon dock och jag med snart. Så hoppas vi på att jag inte åker dit på det här och Amandas prickar försvinner snabbt.

Härligt väder idag i alla fall!

45

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s