Nu har det ordnat upp sig tror jag…

Ville möblera om här inne lite, eftersom jag inte längre outar barnen allt för mycket i bloggen ville jag även ta bort de gamla inläggen från innan vi flyttade till Malta. Nu är de privata i alla fall så bara jag kan läsa dem om jag vill 🙂 Har tagit så oerhört mycket bilder till bloggen genom åren att jag inte ville slänga dessa. Här ett axplock av dem;

sommar4 sommar6 DSC_0915 DSC_1017 vinter DSC_0618 IMG_0761 På väg till Eiffeltornet DSC_1046 DSC_0904 DSC_0915 DSC_0806 dag7 DSC_0319 DSC_0450

Städning (är det inte konstigt att man alltid måste städa?) och träning idag, tar det lugnt dock, är livrädd för att kroppen ska slå tillbaka och jag blir sjuk igen. Nu ser det ut som vi hittat en sponsor som betalar resan till åtminstone Palestina marathon. Då KAN jag ju inte backa, hur gärna jag än vill ;-), återkommer till detta. Nu blir det dock en timmes sömn. Jobb i natt. Over and out.

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s