Fantastiskt fyrverkeri i Fäggeby

Igår, Valborg, jobbade jag. Vi hade inte tänkt göra något men sedan blev det ett infall att åka till Fäggeby och titta på fyrverkerierna. Jag är jätteglad att jag åkte. Människor tog kontakt med killarna själva, berättade om byggden, om fyrverkerierna. Integration när den är som bäst.

Jag har själv inte sett fyrverkerierna i Fäggeby trots att vi bott i närheten många många år och valborgsfirandet här är vida berömt med privatpersoner som tänder eldar utefter hela Dalälvens strand. Det var verkligen något speciellt. Lika bra som festerna på Malta faktiskt. Vi var nöjda när vi kom hem igen kan jag säga.

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s