Gårdagen…

var fantastisk. Vi åkte och köpte lite blommor, fixade bur och sådana grejer. Får väl se om blommorna klarar sig, det är ju ganska kallt ute trots allt. Tror djuren tyckte det var ganska skönt att få komma ut lite, i alla fall kaninen. Vi har gott om rovdjur som äter marsvin här (nåväl, säkert kaniner också) så de får bara vara ute än så länge under överseende av oss.

Idag har vi tagit en sväng på Pärlan. Carl är frisk men har inte gått på förskolan än, det är svårt att hålla igång en nisse som bara vill leka, idag har vi tittat på film, gjort ren burarna till djuren och spelat spel. Hur som helst, Pärlan fick det bli. Barnen hittade några leksaker, jag hittade ett par filmer och några böcker.

Dels en marknadsföringsbok av Kotler (när jag lästa marknadsföring för hundra år sedan var Kotler typ Gud, och faktum är att boken fortfarande håller). Vi jobbar ju en hel del med menatidningen just nu, utveckling och så vidare. Det är ju helt klart så att vi sitter i guldläge, 13000 besökare i snitt de senaste fyra månaderna, utan att vi egentligen gjort något, jag har fått stipendium kopplat till utvecklingen av  vår tidning, vi blir bjudna på evenemang och pressackredering till olika grejer och premiärer. På måndag till exempel, blir det Stockholm. Det är premiärvisning för Idol. En film om en pojke från Gaza som tar sig ut ur landet utan tillstånd och är med på arabic idol och vinner hela skiten (baserad på en sann historia). Hur som helst. Vi räknas. Och nu måste vi lyfta upp sajten och göra något åt det. Vi har en del planer, det gäller bara att omvandla dessa till pengar så vi som jobbar med den har råd att plocka ut lön också och inte bara betala de som finns på plats i länderna. Och så vill jag lära mig mer om just SEO och sådana saker. Så jag annars kanske kan jobba med det i framtiden. Ser därför det nya deltiden i Ship to gaza som väldigt intressant, jag ska hålla i deras marknadsföring och framförallt deras mediearbete. Kul att bli tillfrågad och samtidigt är det en organisation som står för vad jag står för.

Förutom det köpte jag två nya fotoböcker. Foto är mitt största intresse, i hyllorna står både fackböcker och rena fotoböcker. Men nu funderar jag på om jag ska sälja av lite av min utrustning, behöver knappast två halvbra kameror till exempel. Bättre att sälja och köpa en bättre, kanske en riktigt bra till och med.

021

Annars en regnig och tråkig eftermiddag. Fattar inte att det inte kan bli lite värme? Jag pluggar, har en artikel som ska lämnas in på tio sidor om amerikansk politik i mellanöstern på fredag. Jag är ju intresserad av ämnet, men visst är det lite sent att börja på sista dagen. Haha. Har förresten hoppat av de internationella relationerna. Jag hinner inte både jobba, driva en tidning, vara bra mamma och så vidare, finns så mycket som är roligare just nu. I höst ska jag dock ta ett år och studera igen. Känns bättre eftersom jag gör både fältstudier, arabiska studier och uppsats då, då kan jag lika gärna ta det andra också. Tjingaling.

01

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s