Mot nya äventyr.

Igår skickade jag A tillbaka till Malta igen. Han ska jobba över sommaren och det gör inte mig så mycket även om det alltid är trevligt när han är här. Vi har det väldigt bra ihop jag och A men eftersom han inte får studera svenska i Sverige än, eller jobba, behöver han åka fram och tillbaka. Snart slipper vi det förhoppningsvis (fast jag tycker ju Malta är trevligt jag).

Det är alltid tråkigt att köra till flygplatser utan att få åka iväg själv, men om några veckor ska jag också iväg. Hur som helst. Vi har en fin lägenhet på Malta och det är synd om den inte utnyttjas, speciellt över sommaren så jag håller på att titta på lite resor just nu. Klart är bokningen över pingsthelgen. Då blir det dock Gozo för hela slanten nästan. Första natten i St Julians, men sedan Gozo.

Jag ser fram emot det. Har knappt varit på ön och det ska bli skönt att få uppleva något nytt. Vi tänkte vandra en dag, men jag har också bokat in en ridtur. Det är viktigt för mig att hästarna mår bra i stall man rider i så förhoppningsvis blir den av.

Annars lugn helg här. Barnen är pigga och Amanda har, peppar peppar, inte fått några koppor. Carls börjar trilla av. Själv verkar de inte bita på mig heller. Hoppas jag.

malta7malta9malta10 - Copy - Copy

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s