Trött på studier…

Ja nu måste jag faktiskt kräka ur min frustration. Fick inte godkänt på min essay. Även om det var bra poänger i den tyckte läraren. För oakademisk text. Jaha? Det är fan grundnivå och jag KAN INTE skriva en bättre akademisk text. Jag är ingen akademiker. Det går bra på Stockholms universitet att inte skriva akademiskt i grundkurserna. Men högskola, då jävlar är det allvar vad det verkar.

Sedan får vi inte skriva vår högskoleuppsats ensamma utan måste jobba två och två med den. Jaha återigen? Jag som så gärna ville dra vad jag lärt mig av de internationella relationerna till att skriva om hur flyktingar reflekterar ett samhälle. Jag som bokat in två veckor på Malta som väl är ett ypperligt land att titta på hur det funkar (stora problem med rasism, litet land, stora mängder afrikanska ekonomiska flyktingar etc). Men nä då, då måste man skriva tillsammans med någon vän som man för övrigt inte vet hur man ska få tag på eftersom vi läser på distans.

Kan vara att jag är sjuk, det kliar överallt och tung huvudvärk också. Barnen är dock pigga så vi tar en promenad i säterdalen och lägger ner alla tankar på studier. Just nu i alla fall.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s