Sjuklingarna ute på rast…

…Allihop. Carl, Amanda och mamma. Vi plockade massor av vitsippor, några tussilago och ett par blåsippor till mormor. Sedan hem till mormor, där vi sa hej till Åke för första gången på otroligt länge. Han har legat på sjukhus på grund av en jätteoperation i över tre månader. Skönt att han är hemma och på bättringsvägen i alla fall. Fikade där, lämnade barnen hos pappan och sedan hem. En kväll för oss själva ikväll innan Ahmed reser till Malta. Känns så där. Nåväl, det ska i alla fall bli skönt att sätta sig att plugga ensam på kvällarna. Jag behöver det tror jag. Over and out.

14 - Copy - Copy13 - Copy - Copy8502101 - Copy - Copy

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s