Lite sliten idag…

Hela dagen har gått i ett – talpedagogsamtal med Carl (gick bra), pluggat (gick inte bra), sorterat kläder (gick sådär) och kvällen har ägnats åt att vi har städat och gjort chokladbollar. Att göra chokladbollar när man går på pulverdiet är ju inte det bästa jag har kommit på kan jag ju säga men ungarna tyckte det var kul i alla fall (jag jobbar imorgon så vi gjorde fredagsmyset till torsdagsmys istället).

Nåväl. Full helg väntar också. På lördag är det loppis i missionskyrkan. Jag lämnade in hundra plagg idag och det svider att behöva lämna dem. Det är kläder som är helt oanvända som jag fått och tänkt ha om jag får ett till. Ahmed suckar bara när jag säger så. Han tycker vi ska köpa nya om vi får barn, och han har väl rätt eftersom varken han eller jag vill ha barn i nuläget, troligen aldrig mer i mitt fall. Så bort med alla söta kläder, men har dock sparat de jag vet är från farmor och mormor eftersom de är från när man själv var liten och det är lite nostalgi över det.

Pulverdieten går bra förresten. Vägde in på 95,3, är nere på 90 nu. Dock svårt att inte fuska. Det finns de som säger att man går upp igen direkt efter att ha druckit pulver. Jag har svårt att tro det i mitt fall. Jag tänker så här: Innan jag tog tag i den här satsningen gjorde jag knappt ingenting. Nu tränar jag mot marathon. Även om jag inte kommer till marathon så tränar jag rätt hårt, det en tung kropp orkar med. Jag drack också väldigt mycket läsk innan, kunde bli en liter om dagen. Visserligen har jag i takt med barnen skurit ner på det, men det har förekommit onödigt socker i stora mängder varje dag i mitt liv. Nu är allt sådant borta. Och jag har börjat att träna, ikväll till exempel har jag kört intervaller i uppförsbacken här.. Jag har mycket svårt att se att min nuvarande förändring inom allt inte ska ge en rejäl viktnedgång som även stannar på viktnedgång.

Nu ska jag sova dock. Helsliten och ungarna kom i säng sent i natt. Ni som inte kan sova får lyssna på min fina vän Williams andra inslag i Följeslagaren. Denna gången om en fotbollsmatch som slutade i husdemolering. Det är så otroligt viktigt att det här kommer fram. För det här strider inte bara mot mänskliga rättigheterna. Det strider också mot internationell lag. Du hittar hans inslag här. 

podcast3

Foto; William Ek-Uvelius

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s