Det är inte träningen som gör det…

…det är lätt att ta sig till träningen. Jag går i det här weight trainer gruppen. Idag var andra träningen (har förresten gått ner 2,5 kilo sedan den officiella invägningen förra måndagen, nu är det nog inte 2,5 kg ner, jag hade mens när jag vägde in mig så jag skulle tippa på att det bara egentligen är ett kg jag gått ner, men i alla fall) och träningen är rolig, kämpig. Men rolig. Löpning på bandet går bra också. Avslutade idag med att springa fem minuter. Det gick bra. Men jag känner att kroppen är tung. Mycket mycket tung. Mina över 90 kg känns i varenda steg jag tar. I knäna som jag haft så mycket problem med och i vader och benhinnor. Och fötter när jag springer mer än fem minuter. Så att jag måste ner i vikt för att nå mitt mål är helt klart.

Det svåra är dock inte att träna. Det jobbiga är att skära ner på maten och äta rätt. Jag älskar mat. Och idag, när resten av familjen sitter där med pizza och kycklingspett – så sitter jag där med sallad. Inte för att sallad inte är ok. Men i alla fall. Kycklingspett med tzatziki är mer okej. Liksom. Och pommes.

Nåväl. Nästa vecka blir det pulverdiet i tre veckor. Sedan blir det på halvfart i några veckor. Jag vet inte hur jag ska klara det och generellt är jag emot att inte äta något på tre veckor. Men jag ska försöka. Jag tror det blir en kickstart på viktnedgången i alla fall ordentligt om jag lyckas hålla det.

Nåväl. Tufft pass idag – 30 minuters gång uppvärmning, ett hårt styrkepass och sedan fem minuters nerjogg.

På vägen hem stannade vi utefter en rastplats efter vägen. Magiskt vackert nu när isen börjar lätta och dimman lägger sig.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s